360° OMNIVUE PÅ IKEA BILER

IKEA's nye Ford E-Transit biler får ”fugleperspektiv” på skærmen

Brdr. Plagborg er netop ved at montere det avancerede 360° OMNIVUE kamera-system på 18 nye  Ford E-Transit bokslift-biler til IKEA

 

360° OMNIVUE FUGLEPERSPEKTIV PÅ ÉN SKÆRM!

IKEA opgraderer netop nu med 18 spritnye Ford E-Transit bokslift-biler, som alle bliver udstyret med det avancerede 360° OMNIVUE kamera-system. Det er Brdr. Plagborg, som står for monteringen af OMNIVUE system fra SET A/S - et system som giver chaufførerne en omfattende og intuitiv oversigt over køretøjet og dets omgivelser. 
360° OMNIVUE systemet fungerer via 4 kameraer, der er placeret rundt på køretøjet. Kameraerne er forbundet til en billedcomputer, som gengiver arealet rundt om køretøjet.

Når anlægget er installeret, vises der billede på skærmen med et "fugleperspektiv" af arealet rundt om køretøjet. Samtidig vises et billede fra det valgte kamera, som er ønsket til situationen. Dette kan eksempelvis være billedet fra højre sidekameraet, som automatisk aktiveres via sideblinket eller bakkameraret, som aktiveres via baklyset.

 

KLIK HER og se systemet hos vores SET-afdeling 

 

 

 

 

OMNIVUE kamera-system mindsker risiko for ulykker
Ved at få OMNIVUE-systemet fra SET A/S monteret på deres biler, giver IKEA deres chauffører særdeles gode fordele i trafikken og er på samme tid med til at mindske risikoen for ulykker.

Et komplet anlæg består af 4 stk. kameraer inklusiv kabler, billedcomputer, betjeningspanel og 7" monitor.

 

KLIK HER og se systemet hos SET