Glædelig jul & godt nytår

Glædelig jul og tak for året der gik
Julen nærmer sig, året går på hæld og om lidt venter juleferien.
Hos Ecofoss, SEC og S-E-T vil vi gerne takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for et godt samarbejde i det forgangne år. Vi vil også benytte lejligheden til at kigge lidt tilbage på året der gik.

For os har 2023 været et spændende og begivenhedsrigt år. I starten af året flyttede vi vores kontor og samlede eget samt eksternt lager i vores nybyggede domicil i Viborg.
I marts måned kunne vi byde velkommen til S-E-T A/S, som flyttede fra Århus til Viborg, i det S-E-T A/S var blevet en del af Finske Relais Group, som Ecofoss og SEC allerede var en del af. Dermed deler vi nu alle samme tag og kan drage gode fordele af de synergier, der er på tværs af afdelingerne.

2023 blev også året, hvor den samlede medarbejderstab gik fra 8 til 14 medarbejdere plus en nyansat Ecofoss medarbejder, som starter primo 2024.

Året har også budt på videreudvikling af vores produktsortimenter, mange af spændende kundeprojekter samt nye kundebekendtskaber, som vi ser frem til at udvide yderlige i det nye år.

 

Nødbemanding mellem jul & nytår
Mens hovedparten af vores medarbejdere tager på velfortjent juleferie, har vi begrænset telefonsupport i de 3 hverdage mellem jul og nytår. Vores lager og serviceafdeling holder dog lukket.

 

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår fra alle os i
Ecofoss A/S, SEC A/S og S-E-T A/S