NIK-KIT VOLVO FH
Varenummer: 96015
Login eller ansøg om konto for at få adgang til at handle i vores portal
Integreret navigation på den originale skærm


Mere information
 • Integreret navigationtion på den originale skærm

  Brugen af systemet er enten med ekstern fjernbetjening eller via touchskærm (touchfilm påmonteres den originale skærm) samt lyden fra navigationen er via en ekstern højtaler, som monteres skjult.

  Systemet passer til:
  • Volvo FH med 7" SID display og A169 (video-software)

  Truck-navigationssoftwaren er specielt tilegnet store erhvervskøretøjer som lastbiler og busser. Ved at indtaste køretøjets parametre (længde, bredde, højde, vægt, aksel, trailere) får man en tilpasset rute optimeret til den pågældende lastbil, så man undgår blokerede veje, for smalle veje, for lave broer etc.
  Man kan også lave rute-kriterier såsom at fravælge betalingsveje, broer, færger, tunneller etc. og softwaren har også bus-rute funktion, hvor man bliver navigeret bedre igennem trafikerede byer etc. Softwaren har yderligere disse funktioner:

  • Lastbil POI'er
  • Rute-redigering for planlægning af flere stops på ruten
  • Pause- og pålæsningstider, som gør det nemmere at planlægge køre/hvile-tid

  Navigationssystem er brugervenligt med mange funktioner og kort på 44 europæiske lande samt 32 tilgængelige sprog, inkl. dansk tekst og tale.
  Der er bl.a. visning af seværdigheder i 3D samt reel vejbanevisning med tilsvarende vejskilte for at sikre en behagelig kørsel og navigering frem til den ønskede destination. Navigationsboksen monteres skjult og den originale radio samt bluetooth bibeholdes.

  Modelnr. NIK-VFH01-Touch70 - består af interface-box, navigationsbox og alle nødvendige monteringsdele


  Info om opdatering af navigationskort:
  Link til side herom under 'Support & Service'