Marine lyd / Rockford Fosgate
Udendørs havmiljøer er hårde og kan være ødelæggende for en højttaler. Derfor designer Rockford Fosgate marine højttalere med materialer og byggeteknikker, der tåler salt, havsprøjt, tåge og UV. De leverer lyd af høj kvalitet, som du kan nyde hver gang du rammer vandet.

I over 35 år har Rockford Fosgate lavet livsstilsprodukter, der leverer den ultimative lydoplevelse i biler, både og fritidsbiler. Rockford fortsætter med at være førende inden for lydindustrien ved at designe og konstruere produkter for at forbinde entusiaster til deres musik og maskine. Fremstillingen af komponenter, der leverer højydelseslyd til den mest krævende kender, er, hvad der driver Rockford for løbende at hæve lytteoplevelsen.

Produkter som specielt er designet til fanatikerer, er marine produktgruppen, udviklet af de samme mennesker, som bruger dem i deres hverdag. At leve livsstilen og være i stand til at kommunikere med vores kunder giver vores design- og ingeniørgrupper et unikt perspektiv for at kunne levere produkter af høj kvalitet, der leverer til Rockford Standarden.