Returnering

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det er vigtigt at varen sendes direkte til vores adresse og ikke til en pakkeshop. Bemærk at nogen firmaer forsøger at levere om natten hvor vi ikke arbejder og kan modtage pakken, hvorefter den så havner i en pakkeshop og til sidst vil blive sendt retur til dig.


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Skaffevarer som vi ikke er lagerførende af og som derfor er fremstillet og/eller bestilt hjem specifikt til den pågældende ordre.
Bestillingsvarer som er hjemtaget i større antal til en specifik ordre.

Varer der sendes retur skal naturligvis være i samme stand som ved modtagelse.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger.
Tilbagebetaling sker senest 7 dage fra den dato vi modtager pakken retur.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt.

 

Reklamation, garanti og reparation

Reklamationer skal ske inden 8 dage fra modtagelsen af ordre.

Oplever du fejl eller mangler på en ordre, skal dette altid informeres til SEC A/S pr. telefon, e-mail eller via en formular. 

SEC A/S har forskellige garanti- og reparationsaftaler jf. specifikationer på de enkelte produkter. Hvis der ikke er påført specifikation på produktet gælder købeloven.

Ved defekte varer og/eller reparation skal der altid tages kontakt til SEC A/S på telefon eller E-mail forud for en eventuel returnering.

Ved reklamationer jf. garanti og/eller reparation eller købeloven skal der altid udfyldes en reklamationsformular forud for eventuelle returnering af varer.

 

Find reklamationsformular HER

 

Varer der sendes retur med forudgående aftale sendes til:
SEC A/S
Bækkegaardsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Tlf.: 8664 5565
Mail: sec@sec-as.dk