Se udstyr til netop din bil (klik på bilmærke)

LED varerumslys

• Hvilke længder fås sættene i?
    De fås i versioner med 2 meter eller version med 3 meter varerumsstrip - til begge sæt medfølger 12V PIR sensor

• Kan man tilpasse længden?
    Ja selve lysstrippen kan klippes for hver 5 cm.

• Kan man koble flere sensorer på?
    Hvis der skal 2 sensorer på, kræves der 2 komplette relæ-sæt - dvs. man skal købe 2 pakker LED varerumslys

• Hvor skal lysstrippen tilsluttes strøm?
    Den skal tilsluttes direkte til batteriet (der er meget lavt standby forbrug - 3mA pr relæboks)

• Kan limen på stripen holde til at sidde der i mange år og i både vinter- og sommervejr?
    Ja, Green:ID LED varerumsstrip er monteret med højkvalitets 3M skumtape, så det bliver hængende