Se udstyr til netop din bil (klik på bilmærke)

Touchbetjent med fuld integration på den originale skærm

Brugervenligt navigationssystem med mange funktioner og kort på 44 europæiske lande samt 32 tilgængelige sprog, inkl. dansk tekst og tale.

Der er bl.a. visning af seværdigheder i 3D samt reel vejbanevisning med tilsvarende vejskilte for at sikre en behagelig kørsel og navigering frem til den ønskede destination.

Navigationsboksen monteres skjult og den originale radio samt bluetooth bibeholdes. I praksis holdes Omskifter-knappen i midterkonsollen nede i 3 sekunder, og der skiftes til navigation på skærmen og betjening er lige for fingerspidserne. Desuden kan navigationen også tilgås direkte fra rattet via SRC knappen.

Kortopdatering (af SD-kort)

Efter ibrugtagning af navigation og gennemført min. testkørsel skal man slukke for navigationsboxen (ANV2015EU) og fjerne SD-kortet. SD-kortet tages ud af navigationsboxen ved at fjerne dækslet via 4 plastic-skruer under handskerummet, som vist nederst på billede 2 her:

Nedenstående procedure gennemføres, når SD-kortet er taget er navigationsboxen (vist her til højre), som er monteret bag ved dækslet under handskerummet.

1. Indsæt SD-kortet i kortlæseren på din computer

2. Gå ind på www.naviextras.com for at downloade softwaren - gør som følger:
    1. A. Klik på punktet "DOWNLOAD PC TOOL"
      B. Registrer dig som ny bruger eller gå ind under punktet "Gæstebruger"
      C.
      Ved udstyr vælg "Axion" og vælg din navigationsmodel: ANV-2015
      D.
      Hent softwaren til din PC under punktet "DOWNLOAD"

Se visualisering af punkt A-D herunder:

3. Efter installationen genkender softwaren automatisk din navigations SD-kort og foreslår tilgængelige opdateringer:

4. Vælg den ønskede opdatering og klik på "Install". Systemet tilbyder nu også at køre en backup (anbefales) og begynder efterfølgende med opdateringen. Prisen for kort over hele Vesteuropa er ca. 69,- EUR.

5. Efter opdateringen kan SD-koret igen sættes i navigationsboxen i bilen

Såfremt man ønsker at få SEC A/S til at håndtere denne kortopdatering, skal SD-kortet indsendes til:

SEC A/S, Bækkegaardsvej 26, Sparkær, 8800 Viborg

Priser er hvad den ønskede opdatering koster ved naviextras.com + 300,- kroner inkl. moms og inkl. returporto